Urdu Gemeente Nederland

WELKOM WELKOM
COVID-19
01-07-2020: Gelukkig kunnen we weer kerkdiensten houden in de kerk! Voorlopig worden de zondagdiensten wekelijks gedaan in de Bergsingelkerk te Rotterdam om 17:00. Wel worden alle Corono protocol nageleefd.
De kerkdiensten worden ook live uitgezonden en zijn terug te zien op Facebook. De planning is hier terug te vinden.

16-03-2020: In verband met het Corona virus worden de kerkdiensten door de predikant Sarwar Eric online verricht. Deze diensten worden live uitgezonden en zijn terug te zien op Facebook

Welkom op de website van de Protestantse buitengewone gemeente ''Urdu gemeente Nederland''. We zijn een Urdu gemeente in Nederland. De kerkdiensten worden in de Urdu taal gehouden door de predikant Sarwar Eric. Hij is medeoprichter van de Urdu kerk. De leden van de kerk wonen verspreidt over heel Nederland.
Elke zondag worden er twee kerkdiensten gehouden te Amsterdam en Rotterdam.
Bergsingelkerk - Bergsingel 150, 3037 GM Rotterdam

Bergsingelkerk